Advies nodig? Wij zijn vandaag tot 21:00bereikbaar
  • Maandag 9:00 - 21:00
  • Dinsdag 9:00 - 21:00
  • Woensdag 9:00 - 21:00
  • Donderdag 9:00 - 21:00
  • Vrijdag 9:00 - 21:00
  • Zaterdag 11:00 - 18:00
  • Zondag 11:00 - 18:00
 
NCL: 2e persoon 50% korting op het all-inclusive pakket Bekijk de cruises
CruiseReizen.nl maakt gebruik van cookies, meer informatie .

Gefeliciteerd

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief en je ontvangt nu onze exclusieve aanbiedingen!

Wij sturen de kortingsvoucher naar je toe. Geef deze code door aan je Cruise Specialist voor het boeken van je cruise. De voucher/korting is niet toepasbaar na het overmaken van de totaal/aanbetaling. Deze voucher is 60 dagen geldig na uitgifte. Een voucher per boeking. Niet combineerbaar met andere acties/aanbiedingen.

€50 korting

De beste cruise deals ontvangen?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang een kortingsvoucher t.w.v. €50,-

Princess Cruises installeert eerste digitale escape room op nieuwe cruiseschepen


Noem 1 activiteit die vandaag de dag bij ons furore maakt in de wereld van spel en plezier en in vele gevallen zullen de woorden ‘escape room’ vallen. De kans is groot dat je ondertussen al weleens uit een escape room met je collega’s, vrienden of familie hebt proberen te ontsnappen. En heb je dat nog niet dan krijg je nu de kans om dit op een van de cruises van Princess Cruises een keertje te proberen. Princess Cruises gaat op haar komende twee nieuwe cruiseschepen immers de eerste interactieve Mediascape Room installeren.

De twee gelukkige cruiseschepen die de eer krijgen om een escape room aan boord te hebben, zijn de Sky Princess en de Enchanted Princess. Op deze twee schepen komt de zogenaamde Phantom Bridge; een fascinerend spel waarbij digitale en fysieke elementen voor de ultieme escape room zorgen. In de Phantom Bridge zullen passagiers van Princess Cruises alles uit de kast moeten halen om in een race tegen de klok puzzels op te lossen en naar lang vervlogen tijden en futuristische tijdperken te reizen. Het is zelfs zo dat het volledige schip een transformatie zal ondergaan en een antwoord zal bieden op de acties en reacties van de gasten doorheen het verhaal. Het systeem werd speciaal voor Princess Cruises door Farbound, wereldleider in real-life gaming ervaringen, ontworpen.

Phantom Bridge: de ultieme fysieke en digitale combinatie

Geprojecteerde kaarten, touchscreens allerhande en verborgen elementen brengen de omgeving tot leven zodat de spelers alles in het werk kunnen stellen om zo snel mogelijk nieuwe tips en hints te vinden en puzzels op te lossen om naar het volgende niveau te gaan.

Phantom Bridge vormt de ultieme combinatie van het fysieke en het digitale waarbij de spelers onder meer de rol van kapitein overnemen en aan een echt roer kunnen draaien om het schip te besturen terwijl digitale beelden het antwoord op deze stuurbewegingen vormen. Ook de bliksem, het geluid en het licht vormen een mengelmoes van digitale en fysieke aspecten om zo een intense ervaring te creëren. De spelers moeten ook constant op hun hoede zijn want een mysterieus onderdeel zou zo maar onverwacht op hun pad kunnen komen en de sleutel kunnen zijn tot het oplossen van de volgende puzzel.

Een escape room voor alle leeftijden

Het leuke aan Phantom Bridge is ook dat het samen met de hele familie kan gespeeld worden. Dit spel is bedoeld voor spelers van alle leeftijden, groottes en fysieke bekwaamheden zodat ouders, kinderen en grootouders allemaal kunnen deelnemen en kunnen samenspelen. Bovendien telt het spel zoveel verschillende levels en puzzels dat er in totaal meer dan 700 uitkomsten mogelijk zijn. Spelers kunnen het spel dus zoveel spelen als ze willen tijdens hun cruise.

Phantom Bridge zal voor het eerst te proberen zijn op de Enchanted Princess die in de zomer van 2020 met cruises van start zal gaan. Passagiers vinden Phantom Bridge op dek 18. Het spel duurt ongeveer 23 minuten en er kunnen maximaal 6 deelnemers per spel deelnemen.

 

Andere leuke blogs

De 7 nieuwste schepen in 2024

Geplaatst op: 03-05-2024

Lees dit artikel

Alles over drankenpakketten tijdens het cruisen

Geplaatst op: 15-03-2024

Lees dit artikel

De beste cruise deals ontvangen?

Schrijf je in & ontvang een € 50,- kortingsvoucher!


41.894 mensen gingen je al voor!