Ben jij ook zo verlekkerd op alles wat nog maar de geur van chocolade uitstraalt? Dan hebben we goed nieuws, ons gebracht door rederij MSC Cruises. MSC Cruises ging namelijk een nieuwe partnership met niemand minder dan de beroemde Franse chocolatier en patissier-chef Jean-Philippe Maury aan. Deze samenwerking resulteert in heel wat nieuwe desserten voor zowel het buffet als de specialiteitenrestaurants en de MSC Yacht Club. Daarenboven krijgen de 4 nieuwe MSC Meraviglia en Meraviglia-plus cruiseschepen speciale zoetigheidhoekjes… alsof je in de zevende hemel der lekkernijen zelf rondloopt.
Maury werd in 1997 de beste patissier-chef van Frankrijk en behaalde in 2002 en 2004 een gouden medaille op het gerenommeerde World Pastry Team Championship. Samen met MGM Resorts is hij ook eigenaar van Jean Philippe Patiserrie…en laat nu net in een van die twee vestigingen de grootste en langste chocoladefontein ter wereld de show stelen. Begint jouw maag ook al te knorren van genot?
Eerst de MSC Divina en dan de andere cruiseschepen
De chocolade droom zal eerst op de MSC Divina geïmplementeerd worden. De huidige gerechten krijgen daar een zoete en innovatieve twist. Daarna volgens ook de andere cruiseschepen van de MSC Cruises vloot.
Als kers op de chocoladetaart zal er op de Meraviglia cruiseschepen een chocoladeatelier met een open keuken aanwezig zijn, waar passagiers chocolatiers die de gerechten van Maury bereiden, aan het werk kunnen zien.
MSC Cruise boeken
Zin in een chocolade MSC cruise? Kijk dan snel naar onze scherp geprijsde MSC cruises!