Advies nodig? Wij zijn vandaag vanaf 09:00bereikbaar
  • Maandag 9:00 - 21:00
  • Dinsdag 9:00 - 21:00
  • Woensdag 9:00 - 21:00
  • Donderdag 9:00 - 21:00
  • Vrijdag 9:00 - 21:00
  • Zaterdag 11:00 - 18:00
  • Zondag 11:00 - 18:00
 
NCL: 2e persoon 50% korting op het all-inclusive pakket Bekijk de cruises
CruiseReizen.nl maakt gebruik van cookies, meer informatie .

Gefeliciteerd

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief en je ontvangt nu onze exclusieve aanbiedingen!

Wij sturen de kortingsvoucher naar je toe. Geef deze code door aan je Cruise Specialist voor het boeken van je cruise. De voucher/korting is niet toepasbaar na het overmaken van de totaal/aanbetaling. Deze voucher is 60 dagen geldig na uitgifte. Een voucher per boeking. Niet combineerbaar met andere acties/aanbiedingen.

€50 korting

De beste cruise deals ontvangen?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang een kortingsvoucher t.w.v. €50,-

De Celebrity Flora en Celebrity Xpedition in 2021 naar de Galapagoseilanden


Er zijn zo van die plekjes op onze wereldbol die je minstens één maal in je leven moet bezocht hebben. Een plek die zonder meer in dit lijstje van must-see locaties thuishoort, zijn de Galapagoseilanden. De eilanden zijn namelijk de habitat van heel wat diersoorten die je nergens anders ter wereld vindt. Ook Celebrity Cruises beseft het belang en de natuurlijke pracht en praal van de eilanden maar al te goed en zal daarom in 2021 met maar liefst 2 cruiseschepen naar de Galapagoseilanden varen. Zowel de Celebrity Xpedition als de gloednieuwe luxejacht Celebrity Flora gooien al hun troeven op tafel om hun gasten kennis te laten maken met de evolutiewonderen die de eilanden te bieden hebben: Darwinvinken, zee- en landleguanen, blauwvoetgenten en nog veel meer. Het zal al snel duidelijk worden dat er geen betere manier is om de eilanden ten volle te ontdekken dan aan boord van de Celebrity Flora of de Celebrity Xpedition.

Met de Celebrity Flora naar de Galapagoseilanden

Met alleen maar suites aan boord zal de Celebirty Flora met haar 100 gasten aan boord een van de meest energie-efficiënte cruiseschepen van haar grootte in de Galapagoseilanden worden. Een belangrijk aspect vinden wij aangezien we nog lang van deze eilanden willen genieten. Een hart voor ecologie tijdens een dergelijke cruise wordt dan ook enorm gewaardeerd. Het cruiseschip zal voor een naadloos transport richting de eilanden zorgen dankzij de innovatieve Novurania bootjes die op het jacht aanwezig zijn en voor een unieke ervaring zorgen dankzij de eerste Glamping-op-zee-ervaring.

Het innovatieve design van de Celebrity Flora geeft haar gasten een 360° panorama op de eilanden terwijl de privé-bedienden, de nieuwe eetlocaties, het openlucht sterrenkijkerplatform en de lezingen gegeven door experten ter zake je Galapagoscruise naar een ongekend niveau zullen tillen.

Kies je voor de Celebrity Flora als cruiseschip voor je Galapagoscruise dan kan je kiezen uit 10-, 11- en 16-nachten cruises.

Met de Celebrity Xpedition naar de Galapagoseilanden

Na een grondige en revitaliserende opknapbeurt in september 2018 kan de Celebrity Xpedition haar 100 gasten met heel wat nieuwigheden verwelkomen. Met de verbouwde suites, lounges en restaurants straalt de Xpedition momenteel van een ongekende schoonhed die perfect bij de schoonheid van de Galapagoseilanden aansluit. Reken daar nog de verbeterde Wifi bij en je kan te allen tijde de wondere wereld van de Galapagos met anderen delen.

Wil je de Galapagoseilanden per cruise ontdekken dan vormt de Celebrity Xpedition alvast een grondig te overwegen keuze. Je kan kiezen uit 10-, 11- en 16-nachten cruises met heel wat verschillende vaarroutes en excursiemogelijkheden.

In 2019 zullen de services aan boord van de Xpedition trouwens ook een update krijgen zodat ze in lijn liggen met de services aan boord van de Celebrity Flora. Denk hierbij aan een mariene verrekijker, stevige rugzakken en regenponcho’s die je allemaal mee naar huis kunt nemen.

 

Andere leuke blogs

De 7 nieuwste schepen in 2024

Geplaatst op: 03-05-2024

Lees dit artikel

Alles over drankenpakketten tijdens het cruisen

Geplaatst op: 15-03-2024

Lees dit artikel

De beste cruise deals ontvangen?

Schrijf je in & ontvang een € 50,- kortingsvoucher!


41.894 mensen gingen je al voor!